Jubileumi gála és szeminárium, Lengyelország, Varsó, 2011.

 

2011. szeptemberében a Lengyel Wing Tsun Egyesület ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Ez alkalomból Dai Si-Fu Máday Norbert, kelet-európai főinstruktor vezetésével a magyar mesterek és tanítványok egy csoportja is részt vett a rendezvényen és a hozzá kapcsolódó szemináriumon.

A hosszú utazás után egyből a varsói szemináriumba érkeztünk, ahol Si-Fu Máday Norbert tanításai mellett földreviteli technikákat Széll Gábor Si-Hingtől és földharcot Salamon Ferenc Si-Hingtől tanulhattak a lelkes tanítványok, lengyelek és magyarok együtt.

Másnap a teltházas gálán a Kelet-Európai Wing Tsun Szövetség országaiból érkező mesterek és tanítványok formagyakorlatokkal, kosztümös történelmi színdarabokkal, technikai bemutatókkal adtak képet a Wing Tsun kung fu harcművészetről a közönségnek, lengyelek, litvánok, magyarok együtt!

Nagyszerű élményekkel, szép emlékekkel gazdagodhattak a részvevők, biztosítva a Kelet-Európai Wing Tsun Szövetség tagjait az összetartásról. Köszönjük, és gratulálunk a jubileumhoz!

A rendezvényen készült fényképek megtalálhatóak a képgalériában, ide kattintva. Illetve néhány kép az alábbiakban: