Hivatalos Közlemény

 
A Magyar Wing Tsun Egyesület felkérésére 2009. szeptemberében készült egy dal és egy videoklip "Lehetetlen nem létezik" címmel, amely a Wing Tsun kung fu-t hivatott bemutatni és népszerűsíteni zenés formában.
 
A videoklip az egyesület szándékából jelent meg a YouTube.com videómegosztó portálon, ahol annak fennállása óta az első harcművészeti témájú klip lett, amely 48 óra alatt elérte a 10.000 megtekintést. Ezzel egyidőben a videó anyag az egyesület szándéka ellenére és hozzájárulása nélkül megjelent olyan internetes oldalakon, melyek deklaráltan politikai jellegűek, aktív politikai tevékenységet folytatnak.
 
Az egyesület vezetősége kinyilvánítja a Magyar Wing Tsun Egyesület (HWTO) politikai pártoktól, szervezetektől és ideológiáktól való függetlenségét.
 
Továbbra is - ahogy tette ezt az elmúlt 23 évben - semleges módon kívánja elősegíteni a Wing Tsun kung fu magyarországi fejlődését, biztosítva ezzel a kulturált testmozgás és az önvédelem lehetőségét minden érdeklődő számára, politikai hitvallástól függetlenül.
 
A Magyar Wing Tsun Egyesület elnöksége 2009. szeptember 20.